Overzicht

Camp-Let Passion

Vanaf € 11.099,-

Camp-Let Passion

tot 6 slaapplaatsen

Vanaf € 11.099,-

Met de Camp-let Passion kun je er waar en wanneer je wilt op uit trekken en van de prachtige natuur genieten. Passion geeft een grenzeloos gevoel van vrijheid.

Meer informatie

Details

Met de Camp-let Passion kun je er waar en wanneer je wilt op uit trekken en van de prachtige natuur genieten. Passion geeft een grenzeloos gevoel van vrijheid. Je krijgt dan een compacte en ruime vouwwagen die eenvoudig op te zetten is en met voldoende plek voor het hele gezin. Oftewel: de Camp-let Passion is een trouwe reisgenoot voor in de natuur. 

Met Passion krijg je een Camp-let met een nieuwe uitstraling, een nieuw design en nieuwe kleuren: stoer en Scandinavisch. Het model is vernieuwd en heeft o.a. een goed binnenklimaat door de lichtbanen in het dak en uitgebreide ventilatie mogelijkheden. Met andere woorden: een ideale vouwwagen voor mensen met een passie voor een enerverend buitenleven. Als je eenmaal een Camp-let Passion hebt geprobeerd, kun je niet anders dan er verliefd op worden. Durf je het aan?

  • Organizer met zakken (net)
  • Bagageruimte gesloten en open met rechtstreekse toegang tot opbergruimte onder de wagen
  • Verandastang, donkere slaapcabines (extra ruim)
  • Donkere matrassen
  • geïntegreerde gordijnen
  • garderobestang

Over het merk Camp Let

Met een Camp-let vouwwagen geniet u optimaal van het campingleven zonder luxe te ontberen, zoals een keuken, kwaliteitsbedden, een grote voortent, volop bagageruimte enz.

De compacte maten komen het manoeuvreren ten goede, zorgen voor vrij zicht naar achteren en betekenen dat de wagen minder plaats inneemt in de stalling. Een Camp-let is zo gemaakt dat deze eenvoudig is op te zetten en af te breken, zodat u tijd hebt voor de leuke kanten van vakantie.