Overzicht

Camp-Let Classic North

Vanaf € 7.950,-

Camp-Let Classic North

tot 6 slaapplaatsen

Vanaf € 7.950,-

Als ode aan de Scandinavische natuur en de Deense designtradities lanceert Isabella Camp-let nu een Limited Edition van de elegante Camp-let Classic. De nieuwe, exclusieve Camp-let Classic North-variant is in 100 genummerde exemplaren verkrijgbaar in heel Europa.

Meer informatie

Details

Met een Camp-let Classic North haal je een unieke en ruime vouwwagen in huis met voldoende plek voor het hele gezin. De Classic heeft twee slaapcabines met comfortabele koudschuimmatrassen, een tentschort met opbergvakken, slimme opbergmogelijkheden en ventilatieopeningen voor een prettig binnenklimaat.

De Camp-let Classic is de ideale vouwwagen als u op zoek bent naar wat extra vakantiecomfort. De 18 m2 grote tent biedt volop plaats aan een gezin van vier personen. De Classic kan worden uitgebreid met een geïntegreerde keuken inclusief 2 roestvrij stalen gaspitten, een 13 liter watertank, elektrische waterpomp en spoelbak. De Classic heeft een tent van speciaal ontwikkeld, ademend acryl.  

Meer dan 4 personen? Geen probleem. Met een Camp-let Classic zit u nooit om ruimte verlegen. Rits aanvullend een gastencabine, luifel of zijwanden en front in. De tent heeft ruime ventilatiemogelijkheden, prettige koudschuim matrassen en zoals alle modellen van Camp-let, is ook de Classic 100 procent gegarandeerd roestvrij.  • Een Deluxe-keuken​
  • Set 13” aluminium sportvelgen​
  • Reservewiel met houder​
  • een praktische disselbak met extra opbergruimte voor een koelbox, gasfles, bagage etc.

Over het merk Camp Let

Met een Camp-let vouwwagen geniet u optimaal van het campingleven zonder luxe te ontberen, zoals een keuken, kwaliteitsbedden, een grote voortent, volop bagageruimte enz.

De compacte maten komen het manoeuvreren ten goede, zorgen voor vrij zicht naar achteren en betekenen dat de wagen minder plaats inneemt in de stalling. Een Camp-let is zo gemaakt dat deze eenvoudig is op te zetten en af te breken, zodat u tijd hebt voor de leuke kanten van vakantie.