ONZE
SHOWROOM

ONZE NIEUWE VOUWWAGENS STAAN VOOR JE KLAAR 

VIRTUELE SHOWROOM

4 topmerken vouwwagens bij elkaar; waar vind je dat?

In Amersfoort aan de Nijverheidsweg-Noord 85! Van de merken CampooZ, Cabanon, Camp-let en Alpenkreuzer, hebben wij de modellen in onze showroom staan. We kunnen je van haring tot rits, alles vertellen over deze vouwwagens! 

Zoek je een goede gebruikte vouwwagen?
Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben altijd een gevarieerd aanbod occasions tussen de €995,- en €9.000,- en verder....

Neem op deze pagina alvast eens een klein kijkje in onze showroom.


CABANON

Van de Cabanon vouwwagens hebben wij de Malawi 2.0 en de Monaco opgezet. De Malawi 2.0 is leverbaar in verschillende varianten. Deze laten we je ook graag allemaal zien. Panoramaluifel of complete voortent, standaard of extra groot bed. Of wil je de wagen zelf een keer open vouwen? Daar helpen we je ook bij.


CABANON

CAMPOOZ

CAMPOOZ

Van de CampooZ vouwwagens hebben wij alles staan. De Sleepy Joe, de supersnelle Fat Freddy en absolute verkooptopper Lazy Jack. Trekking luifel of Camping voortent; we hebben ze allemaal staan. Ook kunnen we je laten zien hoe de Campooz wordt open geklapt.


CAMP-LET

De North of Passion zien? Geen punt, we hebben ze allebei staan. Deze deense kwaliteits vouwwagen laat zich gemakkelijk uitvouwen en ook dat kunnen we je laten zien. Van Camp-let hebben we de diverse luifels en aanbouw mogelijkheden ook staan. 

CAMP-LET

ALPENKREUZER

ALPENKREUZER

Dit oude en vertrouwde merk is helemaal terug. En hoe! De tweede generatie Alpenkreuzers staan in onze showroom de CampFIRE, OpenAIR en WATERfront.

De CampFIRE en WATERfront staan helemaal opgezet en de brandnieuwe groene WATERfront hebben we staan om je te laten zien hoe je deze vouwwagen opzet.

Ze zijn gaaf, kom snel kijken!


KAMPEERSHOP

Neem de trap naar boven en maak je kampeer uitrusting compleet. Voor iedere kampeerder, tent, vouwwagen of caravan. Allerhande spullen kunnen we je aan helpen. En ons assortiment blijft uitbreiden.

KAMPEERSHOP

KINDERHOEK

KINDERHOEK

Neem je kinderen mee! We hebben en kinderhoek waar ieder kind zich kan vermaken. Wat is er nu prettiger als dat je kind zich vermaakt en je zelf lekker rond kunt kijken!