OVER
VOUWWAGEN
ZAAK

wat maakt ons uniekCentraal in Nederland, dichtbij de snelwegen A28 en A1 vind je onze nieuwe, gemakkelijk bereikbare showroom. Bij Vouwwagenzaak helpen we je een vouwwagen te kopen. Wij luisteren naar wat je zoekt en helpen je daarmee de juiste vouwwagen te kiezen; nieuw of gebruikt. Met ruim 16 jaar ervaring op het gebied van vouwwagens, hebben wij veel kennis in huis. Kamperen met de vouwwagen doen we natuurlijk zelf ook. Alle merken die verkopen, proberen we zelf ook. Kom naar onze gezellige showroom en laat je informeren!ERVARINGS
DESKUNDIGEN

CampooZ - Lazy Jack Trekking
Persoonlijke foto van Laurens en Sabine 

Camping Viktoria Station - Kreuzberg Duitsland

ERVARINGS
DESKUNDIGE

Camp-let - Apollo
Persoonlijke foto van Marco en zijn gezin


ALTIJD EEN BEKEND GEZICHT

Sabine, Laurens en (zittend) Marco
Vouwwagenzaak bestaat sinds 2016 en toch hebben we ruim 16 jaar ervaring!

Ik begon in 2003 als verkoper van vouwwagens bij Erica Recreatie in Zeist. Na faillissement van dat bedrijf in 2015 begon ik, samen met mijn vrouw Sabine, Vouwwagenzaak. In de voormalige winkelruimte van Erica Recreatie richtten wij onze showroom in en specialiseerden wij ons in de vouwwagens. Nieuwe en gebruikte vouwwagens. 

Vanwege de groei van het bedrijf hebben is in april 2017 Marco bij ons komen werken. Hij is ons team full-time komen versterken. Nog steeds zijn wij met z'n drieën en dus zul je altijd één van ons treffen. Voor de verkoop, aflevering of vragen over je vouwwagen.

Heb je vragen over je vouwwagen, wel of niet gekocht bij ons, schroom niet om het ons te vragen. Wij hebben altijd een antwoord.

Ook reparaties of aanpassingen aan wagen of tent kunnen wij voor je verzorgen. Door het netwerk dat wat wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd, kunnen wij je altijd helpen.

Het belangrijkste dat je bij ons vind is aandacht. Wij helpen je de juiste vouwwagen te kopen. Welke wensen je ook hebt, we vinden altijd samen de vouwwagen die bij je past.

Graag tot ziens in onze showroom.

Groet Sabine, Marco en Laurens.

 "Een pure passie voor het product"

EEN NIEUWE
BESTEMMING

vanaf 7 september 2019 zijn wij te vinden in Amersfoort